O răsfoiești, îi citești articolele și nu se poate să nu-ți placă ce sentimente te încearcă…

 

Pentru noi toți deopotrivă, elevi, dascăli și părinți ai Școlii Gimnaziale ,,Octavian Goga” Cluj-Napoca, revista ,,Prima verba” a reprezentat și reprezintă o veritabilă carte de vizită, care este gândită și realizată ca parte din imaginea școlii și care promovează cultul valorii, al frumosului sub toate formele lui.

Revista școlii noastre s-a bucurat, încă de la apariția primului număr –în luna martie a anului 1995, sub denumirea de ,,Primii pași”- și până în prezent, de o largă apreciere. Premiile obținute de-a lungul timpului la concursurile pentru reviste școlare, articolele din revistă apărute în presă precum și feedback-ul pozitiv primit din partea cititorilor noștri ne-au încurajat să continuăm, să readucem revista ,,Prima verba”, semestrial sau anual, în lumea publicațiilor școlare.

Și continuăm cu dăruire și cu bucurie să așternem cele mai potrivite cuvinte în noul număr al revistei, și acum, în anul 2017 și, prin intermediul acestora, să transmitem acea stare de spirit, de suflet și nu în ultimul rând de competență, specifică Școlii Gimnaziale Octavian Goga, prin utilizarea creativității ca mijloc de liberă exprimare a elevilor și a dascălilor, creativitate asigurată de o educație de calitate.

Așadar, am pregătit acest nou număr al revistei ,,Prima verba” și l-am dichisit cum am știut noi mai bine. Astfel, i-am îmbunătățim imaginea atât prin condițiile grafice cât și prin calitatea și diversitatea conținutului. Și…pentru prima dată veți putea ,,răsfoi” revista ,,Prima verba” și ONLINE!

Veți regăsi în paginile proaspete ale revistei subiecte interesante, pe teme dintre cele mai diverse, articole scrise și în limbile maghiară, franceză și engleză, imagini care valorează cât o mie de cuvinte, creații literare, probleme de logică și perspicacitate,… Nu ezitați să răsfoiți această nouă ediție a revistei ,,Prima verba” și veți afla mult mai multe despre noi, despre ceea ce se mai întâmplă în ,,Goga”. Nu sună rău deloc, nu-i așa?

Cartea noastră de vizită, ,,Prima verba”, ne reprezintă pe toți, dar și pe fiecare în parte, altfel spus, reprezintă instituția unde ne desfășurăm cu drag și cu profesionalism activitatea: Școala Gimnazială Octavian Goga.

Vă oferim cu mândrie și în acest an școlar ,,Prima verba”, cartea noastră de vizită.

Mai rămâne ca tu, cititorule, să o răsfoiești, să îi citești articolele și nu se poate să nu-ți placă ce sentimente te încearcă…

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVakációs táborozás
Articolul următorNOAPTEA ÎN MIȘCARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here